Songkran 2024:n viralliset vapaapäivät pidennetty viiteen päivään

Kansallinen -

Pyrkiessään piristämään matkailua tulevan Songkran-festivaalin aikana Thaimaan hallitus on hyväksynyt erityisen yleisen vapaapäivän lisäämisen 12. huhtikuuta 2024. Tämä päätös pidentää perinteisen Songkranin lomakauden viiteen päivään 12. - 16. huhtikuuta.

Hallituksen kokouksen jälkeiset uutisraportit osoittavat, että tämän muuton takana on tarkoitus tarjota ylimääräinen vapaapäivä matkailun ja talouden edistämiseksi Songkran-loman aikana.

Tämän erityisen loman hyväksymisen myötä Songkran-juhlat Thaimaassa kestävät nyt virallisesti viisi päivää, 12.–16. huhtikuuta. Thaimaan hallitus odottaa, että tämä pidennetty tauko lisää entisestään energiaa matkailualalle, koska se perustuu aiempiin ponnisteluihin Songkranin vahvistamiseksi keskeiseksi taloudelliseksi veturiksi.

Samaan aikaan Songkran-tapahtumien kokonaisjakso kaikkialla maassa kestää 21 päivää, mutta se ei tarkoita 21 päivää vesitaisteluja kaikkialla.

Lue aiemmat tiedotteemme tämän vuoden Songkran-festivaalista ja miksi sitä suunnitellaan kaikkien aikojen suurimmaksi vesifestivaaliksi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/