Seitsemän thaimaalaista turistia pelastettiin veneen kaatumisen jälkeen Krabissa

Krabi -

Seitsemän thaimaalaista turistia on pelastettu veneen kaatuessa Ao Nangissa.

Ao Nangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (11th), pitkähäntäinen vene kaatui 300 metrin päässä Hong Islandista.

Than Bok Khoranin kansallispuisto ilmoitti Ao Nangin poliisille, että veneellä oli kalastusmatkalla yhteensä yhdeksän thaimaalaista turistia. Sosiaalisessa mediassa kerrottiin alun perin valheellisesti, että he olivat kiinalaisia ​​turisteja. Kaksi yhdeksästä ihmisestä päätyi miehistön jäseniksi.

Veneen osuivat suuret aallot ennen kuin se kaatui. Toinen kalastusvene pelasti kaikki kyydissä olleet ihmiset. Henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia ei raportoitu.

Viranomaiset eivät julkistaneet kapteenin ja miehistön jäsenen nimiä, ja oli epäselvää, ryhdytäänkö heitä vastaan ​​oikeustoimiin onnettomuuden johdosta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.