Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: ulkomaalaisia ​​pidätettiin varkauksista, romanssihuijauksesta ja muusta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 5. helmikuuta sunnuntaihin 11. helmikuuta 2024.

  1. Hollantilainen ratsastaja pidätettiin huolimattomasta ajamisesta ja poliisien tottelemattomuudesta.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen ajamisesta ottamatta huomioon muiden omaisuutta ja henkeä, turvallisuuteen liittyvistä huolenaiheista, poliisien tappelemisesta/estämisestä, poliisin käskyjen noudattamatta jättämisestä ja holtittomasta ajamisesta.

2. Puolalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet jäi kiinni väitetysti varastamasta ruokaa ja juomia, jotka maksoivat 13,376 XNUMX bahtia supermarketissa Rawaissa, Phuketissa.

Häneltä takavarikoitiin avokado (119 bahtia), pullo hunajaa (225 bahtia), pullo olutta (119 bahtia), pullo oliiviöljyä (279 bahtia), kaksi pulloa viskiä (9,999 2,099 bahtia ja 254 282 bahtia). , voita (XNUMX bahtia) ja teerasia (XNUMX bahtia).

3. Brittimies pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään vaihtaneen väärennettyä rahaa valuutanvaihtopisteessä Phuketissa.

Hän siirsi kryptorahaa 34,900 1.24 USD (XNUMX miljoonaa bahtia) arvosta Mr. Ozeiasille. Hän sai eurokäteistä vastineeksi herra Ozeiasilta. Hän kuitenkin kiisti syytteet ja väitti, ettei tiennyt, että rahat olivat väärennettyjä.

4. Kaksi ylioleskelua oleskelevaa nigerialaista miestä, joiden hallussa oli kokaiinia, ja thaimaalainen nainen pidätettiin Thalangissa epäiltyjen osallisuudesta romanssihuijaukseen.

Nigerialaiset miehet myönsivät kuuluneensa romanssihuijausryhmään, jossa thaimaalaiset naiset saivat avata heille pankkitilin.

5. Beach Bed Sateenvarjoja löydettiin kaikkialta Freedom Beachiltä Patongista, joka on luonnon- ja ympäristönsuojelualue.

Viranomaiset kertoivat kysyneensä ulkomaalaisilta rannalla kävijöiltä, ​​jotka olivat nähty rentoutumassa rantasängyillä ja -varjoilla, mistä tavarat ovat peräisin, ja he vastasivat: "He toivat nuo rantasängyt ja vuokrasivat ne rannan ulkopuolelta". Poliisin kerrotaan kieltävän kokonaan jopa "omien" sateenvarjojen ja tuolien tuomisen sulkeakseen porsaanreiän, jonka ansiosta myyjät voivat myydä vuokra-asuntoja rannan ulkopuolella. He suunnittelevat myös alkoholin kieltämistä rannalla estääkseen juhlien ja kokoontumisten.

6. TuK Tuk -taksinkuljettaja sai sakon sen jälkeen, kun hänen ulkomaalainen matkustajansa nähtiin tanssivan katolla Patongissa.

Patongin poliisi ei myöskään saanut päivityksiä siitä, jäljitetäänkö, tunnistettaisiinko ulkomaalainen matkustaja ja hänelle mahdollisesti määrättäisiin sakkoja.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.