Tuli tuhosi auton Kamalassa

Kamala -

Tulipalo vaurioitti pysäköityä autoa Kamalassa.

Kamalan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta sunnuntaina (11th) klo 7 lähellä taloa Baan Bang Wanissa Kamalassa. He saapuivat paikalle paloauton kanssa löytääkseen raskaasti tulessa ollut sedanin. Palon hallintaan meni noin 30 minuuttia. Sedan tuhoutui täysin.

Paikalliset asukkaat kertoivat The Phuket Expressille, että joku oli leikannut ruohoa ennen kuin poltti ruohoa lähialueella. Tuuli oli kova ja palosta peräisin olevat kipinät pääsivät sedanin päälle ja se syttyi nopeasti tuleen.

Oli epäselvää, löydetäänkö polttimet ja pidetäänkö niitä laillisesti vastuussa tulipalosta ja vahingoista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.