Matkailun nousu: Koh Samui näkee vierailijoiden määrän lisääntyvän viisumivapauden ja suorien lentojen jälkeen

Surat Thani-

10. helmikuuta 2024 Wiwat Chuenban, Surat Thanin maakunnan matkailualan neuvoston puheenjohtaja, paljasti julkisesti kasvavan määrän ulkomaisia ​​ja thaimaalaisia ​​turisteja, jotka vierailevat Koh Samuilla tammi- ja helmikuussa 2024.

Kiinalaisten turistien viisumivapauden jälkeen Kiinan Chengdusta Surat Thaniin lensi neljä suoraa lentoa viikossa. Taiwanista oli myös suora lentoreitti Surat Thaniin, mikä johti Wiwatin mukaan yli 672 hotellin varausten määrän kasvuun ja 25,000 XNUMX huonetta varattiin.

Taiwanista suoralla lennolla, kolmannella turistien tilauslennolla, 188 turistia vieraili suosituissa nähtävyyksissä, kuten Koh Samuissa, Koh Phanganissa ja Koh Taossa kiinalaisen uudenvuoden juhlan aikana. Se stimuloi suuresti Surat Thanin matkailutaloutta, Wiwat sanoi.

Wiwat huomautti, että vuoden 2024 alussa 47 kansainvälistä risteilyalusta varasi kiertueohjelmansa Koh Samuille. Helmikuussa oli 10 kansainvälistä risteilyalusta, joiden arvioitu määrä turisteja oli 18,486 45, mikä tuotti yli XNUMX miljoonaa bahtia.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.