Brittituristi kadonnut Surat Thanissa tapahtuneen kajakkionnettomuuden jälkeen

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Brittituristi on kadonnut Surat Thanin maakunnassa Rajjaprabhan padolla sattuneen melontaonnettomuuden seurauksena. Viranomaisten mukaan 24-vuotiaan Gowribalan Shanghamanin ilmoitettiin pudonneen kajakistaan ​​padon vesiin varhain eilen aamulla (11. helmikuuta), mikä laukaisi etsintä- ja pelastusoperaation.

Shanghaman yhdessä kumppaninsa kanssa oli lähtenyt paikallisesta lauttatalosta melontaretkelle, kun tapaus tapahtui noin 500 metrin päässä heidän lähtöpaikastaan. Noin 50-60 kilometrin päässä padon harjasta sijaitseva alue on tunnettu luonnonkauneudesta, mutta myös mahdollisista vaaroistaan.

Neljä sukeltajaa Cheow Lanin kunnanvirastosta on lähetetty pelastuspaikalle, jonka tiedetään olevan säiliön syvin kohta, jonka syvyys on jopa 50 metriä. Pelastustiimi sanoi, että heillä oli vaikeuksia huonon näkyvyyden vuoksi kylmissä ja sameissa vesissä, mikä oli merkittävä haaste heidän etsintöilleen.

Myös puistojen turvallisuusmääräysten noudattaminen herätti huolta. Shanghaman ja hänen ystävänsä eivät ilmoittaneet viranomaisille ennen matkansa aloittamista, mikä on välttämätön menettely kaikkien vierailijoiden turvallisuuden varmistamiseksi. Lisäksi kerrottiin, että kahdella miehellä ei ollut yllään pelastusliivejä onnettomuushetkellä.

Etsintöjen jatkuessa puiston virkailijat ja paikallisviranomaiset kehottavat vierailijoita noudattamaan tarkasti kaikkia turvallisuusohjeita ja -määräyksiä ja korostavat, että on tärkeää ilmoittaa puiston virkamiehille ennen vesiaktiviteetteja ja käyttää pelastusliivejä vastaavien tapausten ehkäisemiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.