Thaimaan kuninkaalliset merkitsevät tulevaa Makha Bucha -päivää ja kiinalaista uutta vuotta

Bangkok -

Kello 07, 35. helmikuuta 10, heidän kuninkaalliset Majesteettinsa kuningas Vajiralongkorn ja kuningatar Suthida etenivät Ambara Villaan, Dusit Palaceen, Bangkokiin suorittamaan rituaaleja osana Makha Bucha -päivää ja kiinalaisen uudenvuoden festivaaleja.

Buddhalaisen seremonian aikana Hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningas sytytti kynttilöitä ja joss-tikkuja ja tarjosi niitä sitten Buddhan jalanjäljessä kuninkaallisten perinteiden mukaisesti eri temppeleissä.
Temppeleihin kuuluivat Wat Phra Sri Rattana Satsadaram, Wat Bowonniwet Vihara, Wat Benchamabophit Dusitvanaram, Wat Ratchabophit Sathit Maha Simaram, Wat Ratchapradit Sathitmahasimaram, Bangkok ja Wat Nives Dhammaprachit Ay Phra Nakhonya.
Myöhemmin kello 08 heidän Majesteettinsa kuningas ja kuningatar laskeutuivat Ambara Villan eli kuninkaallisen kartanon etupuolelle osallistuakseen kiinalaisen uudenvuoden festivaalin laattojen esittelyyn.
Seremonian päätyttyä Hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningas ja hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningatar polttivat hopeapaperia ja kultapaperia tilaisuuden mukaisesti ja nousivat sitten Ambara-huvilaan.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/