Epäilty pidätettiin Patongissa pankkitilin avaamisesta huijareille

Patong -

Mies pidätettiin Patongissa, koska hän avasi pankkitilin, jota kutsutaan hevospankkitiliksi, sijoitusjärjestelmän huijareille, jossa hän sai työstään 1,000 XNUMX bahtia.

Keskustutkintatoimisto kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla he pidättivät epäillyn, joka oli vain Mr. Chaiyapong, 29, Phuketista, talossa Patongissa. Häntä syytetään petoksesta tuomalla tietokonejärjestelmiin vääriä tietoja, jotka aiheuttivat vahinkoa muille.

Pidätys seurasi kaksi vuotta sitten, kun huijarit suostuttelivat monia uhreja työskentelemään verkkomainonnan parissa jakamalla sosiaalisessa mediassa julkaistuja tuotteita.

Väärennetty yritys pyysi uhreja siirtämään heille pienen summan rahaa vahvistaakseen pankkitilinsä palkanlaskentaa varten, ennen kuin he voivat aloittaa työnsä epäillyn pankkitilille (hevospankkitili). Tappiot olivat yhteensä 100,000 XNUMX bahtia. Tämän jälkeen huijari kertoi uhreille, että uhri käsitteli tiliä väärin ja että uhrien oli siirrettävä lisää rahaa.

Uhrit olivat uteliaita ja yrittivät ottaa yhteyttä huijareihin saadakseen rahat takaisin, mutta epäonnistuivat ennen kuin he tekivät ilmoituksen poliisille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.