Patong Tuk Tuk -taksinkuljettajalle sakkoja sen jälkeen, kun ulkomainen matkustaja nähtiin tanssivan katolla – Video

Patong -

TuK Tuk -taksinkuljettaja sai sakon sen jälkeen, kun hänen ulkomaalainen matkustajansa nähtiin tanssivan katolla Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että videoleike ulkomaalaisesta matkustajasta, joka tanssii Tuk Tuk -taksin katolla, oli levinnyt sosiaalisessa mediassa viime viikolla.

Lauantaina (10th) Patongin poliisi onnistui tunnistamaan Tuk Tuk -taksinkuljettajan. Hänet kutsuttiin Patongin poliisiasemalle, ja hänelle määrättiin sakkoja ja häntä pyydettiin varoittamaan matkustajiaan tanssimasta katolla.

Phuket Express totesi, että Patongin poliisi ei julkaissut tietoja Tuk Tuk -taksinkuljettajasta ja sakon suuruudesta tai tarkasta maksusta.

Patongin poliisi ei myöskään saanut päivityksiä siitä, jäljitetäänkö, tunnistettaisiinko ulkomaalainen matkustaja ja hänelle mahdollisesti määrättäisiin sakkoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.