Patong Tuk Tuk -taksinkuljettajalle sakkoja sen jälkeen, kun ulkomainen matkustaja nähtiin tanssivan katolla – Video

Patong -

TuK Tuk -taksinkuljettaja sai sakon sen jälkeen, kun hänen ulkomaalainen matkustajansa nähtiin tanssivan katolla Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että videoleike ulkomaalaisesta matkustajasta, joka tanssii Tuk Tuk -taksin katolla, oli levinnyt sosiaalisessa mediassa viime viikolla.

Lauantaina (10th) Patongin poliisi onnistui tunnistamaan Tuk Tuk -taksinkuljettajan. Hänet kutsuttiin Patongin poliisiasemalle, ja hänelle määrättiin sakkoja ja häntä pyydettiin varoittamaan matkustajiaan tanssimasta katolla.

Phuket Express totesi, että Patongin poliisi ei julkaissut tietoja Tuk Tuk -taksinkuljettajasta ja sakon suuruudesta tai tarkasta maksusta.

Patongin poliisi ei myöskään saanut päivityksiä siitä, jäljitetäänkö, tunnistettaisiinko ulkomaalainen matkustaja ja hänelle mahdollisesti määrättäisiin sakkoja.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.