Karennut venäläinen mies, joka viipyi yli kymmenen vuotta, pidätettiin lähellä Pattayaa

Chonburi -

Etsinnässä ollut venäläinen mies, jolla oli INTERPOL Red Notice ja joka oli ollut yli kymmenen vuotta ja joka asui aiemmin Phuketissa, pidätettiin Banglamungissa, lähellä Pattayaa.

Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto kertoi lehdistölle tapauksesta perjantaina (9th). He pidättivät herra Mik (alias), 34, Venäjän kansalainen, talon edessä Nongpruessa. Hänet vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle syytteeseen oleskelun ylityksestä (2,971 XNUMX päivää) ja odottamaan karkottamista.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun viime vuoden joulukuussa, Chonburi Immigration sai ilmoituksen huolestuneen kansalaisen vihjeestä, että aiemmin Phuketissa asunut herra Mik oli nyt Chonburissa ja oli vihjeen mukaan viipynyt useiden, monien vuosien ajan. .

Chonburi-virkailijat havaitsivat myös, että epäilty on etsintäkuulutettu omassa maassaan INTERPOLin punaisen ilmoituksen perusteella ja että hän oli sekaantunut laittomiin huumeisiin. Tämä todennäköisesti vaikutti oleskelun ylittymiseen, sanoivat maahanmuuttoviranomaiset, koska epäilty ei olisi voinut saada uutta passia suurlähetystöstään INTERPOLin punaisen huomautuksen vuoksi.

Mik ei puhunut lehdistölle eikä antanut lausuntoa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.