Rantasängyt ja sateenvarjot, jotka nähtiin takaisin Freedom Beachillä Phuketissa, aiheuttavat kiistaa

KUVA: MONSOONGARBAGE

Phuket -

Beach Bed Umbrella löytyi kaikkialta Freedom Beachiltä Patongista, joka on luonnon- ja ympäristönsuojelualue.

The Phuket Express totesi, että Freedom Beach on listattu World Beach Guide 18:n 2023. sijalle maailman parhaaksi rannaksi.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun rantasängyt ja -varjot ovat aiheuttaneet kiistaa, kuten alla huomautamme.

Maavoimien alue 4:n komentaja kenraaliluutnantti Santi Sakuntanak tarkasti rannan viime vuonna. Freedom Beach on selvästi julistettu luonnon- ja ympäristönsuojelualueeksi. Kukaan ei saa tehdä mitään henkilökohtaisen hyödyn vuoksi, kuten rakentaa rakennuksia rannalle.

Ranta tunnetaan paikallisesti nimellä "Mai Ngao" Beach, mutta Freedom Beach on tunnetusti ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa. Ranta on Nak Kerd -vuorensuojelualueen metsän alueella Karonissa. Freedom Beach siivottiin rantapenkeistä, sateenvarjoista ja rakenteista viime vuoden täyden tukahdutuksen jälkeen.

Nyt päivitykseemme:

Kuvia Freedom Beachin aurinkovarjoista julkaistiin MONSOON GARBAGE Facebook-sivulla, ja ne levisivät sosiaalisessa mediassa viime viikolla.

Metsähallitus Alue 12 on antanut ilmoituksen rannan tarkastettuaan. He kysyivät ulkomaalaisilta rannalla vierailijoilta, jotka olivat nähty rentoutumassa rantasängyillä ja -varjoilla, mistä tavarat olivat peräisin, ja he saivat vastauksen "He toivat nuo rantasängyt ja vuokrasivat ne rannan ulkopuolelta".

Tämä ei kuitenkaan ole vähentänyt huolta sosiaalisessa mediassa, sillä monet ovat sanoneet, että myyjät käyttävät vain harmaata aluetta myydäkseen lähellä olevia rantasänkyjä ja sateenvarjoja ja käskevät turisteja kantamaan ne rannalle, kun ne asettavat ja myyvät ne suoraan rannalle.

Asianomaisten viranomaisten kerrotaan harkitsevan tilanteen ratkaisemista, koska he ovat tietoisia siitä, että monet turistit haluavat rantatuoleja ja -varjoja, mutta ovat myös yhtä tietoisia ympärillään olevista ympäristöhuoleista.

KUVA: MONSOONGARBAGE
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.