PÄIVITYS: Patongin kiinalainen turisti, joka valehteli, että taksinkuljettaja varasti rahansa, ja häneltä veloitettiin väärien tietojen ilmoittamisesta

Patong -

Kiinalaista turistia syytettiin väärien tietojen ilmoittamisesta lainvalvontaviranomaisille, kun hän valehteli väitetystä 20,000 XNUMX bahtin sieppauksesta, jonka taksimoottoripyörätaksin kuljettaja oli suorittanut Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Kiinalainen turisti jäi kiinni valehtelemasta väitetystä 20,000 XNUMX bahtin ryöstövarkaudesta Patongin taksimoottoripyörätaksilla, ennen kuin hän myöhemmin tunnusti valheensa poliisille.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille torstai-iltana (8. helmikuuta), että kiinalainen turisti myönsi keksineensä tarinan, koska hän ajatteli voivansa pyytää "vahingot" korvauksena ajastaan ​​ja turhautuneisuudestaan. Hän oli järkyttynyt hänen mielestään korkeasta taksimatkan hinnasta, joka oli kuulemma noin sata bahtia. (kolme Yhdysvaltain dollaria)

Kiinalainen turisti ja taksinkuljettaja olivat riidelleet taksin hinnasta pitkän ajan, mikä suututti kiinalaisen miehen, joka sitten päätti keksiä tarinan ja soittaa poliisille "palatakseen" kuljettajaa vastaan. Tämä osoittautui huonoksi päätökseksi, koska CCTV osoitti nopeasti, että selvää varkautta ei ollut, ja myöhemmin turisti myönsi CCTV-materiaalin painostuksen alaisena valheen.

Kiinalaista turistia syytetään väärien tietojen ilmoittamisesta lainvalvontaviranomaisille. Tällä hetkellä ei näytä siltä, ​​että häntä syytetään kunnianloukkauksesta, ellei taksinkuljettaja nosta uusia syytteitä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.