Päivitys: Chiang Main poliisi paljastaa tietoja kanadalaisen turistin lentokoneen oven avaamisyrityksestä

Chiang Mai-

9. helmikuuta 2024 Pol. Eversti Manatchai Inthuean, Phupingkharajaniwetin poliisiaseman päällikkö Chiang Maissa, paljasti julkisesti lisätietoja tapauksesta, jossa kanadalainen turisti yritti avata lentokoneen oven noustaessaan Chiang Maista Suvarnabhumin lentokentälle.

Viime aikoina 40-vuotias kiinalais-kanadalainen tietokoneinsinööri, jonka nimi oli julkisesti tunnistettu vain herra Wongiksi, yritti pakottaa avaamaan lentokoneen oven lennolla TG121 Chiang Mai-Suvarnabhumi noustessaan kiitotielle. Tämän seurauksena 13 lentoa myöhästyi, mikä aiheutti yli 2,296 XNUMX matkustajalle haittaa.

Pol:n raportin mukaan. Eversti Manatchai, kun Wong oli ollut poliisin säilöönoton jälkeen, hän joutui paniikkiin ja aiheutti itsensä vahingoittamisen. Phupingkharajaniwetin poliisin oli tukahdutettava hänet ja siirrettävä hänet mielisairaalaan ammattimaiseen hoitoon.

Lääkärit suorittivat kuitenkin perusteellisen mielentutkimuksen diagnosoidakseen Wongin ja selvittääkseen, oliko hänellä mielisairaus vai ei.

Phupingkharajaniwetin tutkintaviranomaiset jatkoivat asian käsittelyä Thaimaan lakien mukaisesti ennen asian viemistä Thaimaan tuomioistuimiin lisävangitsemista varten, koska pidätysaika oli enintään 48 tuntia. Wong pysyi kuitenkin lääkäreiden hoidossa, kunnes lääkärit antavat lääketieteellisen lausuntonsa hänen mielenterveydestään.

Mitä tulee tapaukseen, tutkijat puhuivat Kanadan Thaimaan suurlähetystölle jatkokäsittelyä varten yhteistyössä hänen perheensä kanssa.

Aluksi Wongia syytettiin lennonvarmistuslain mukaisesti. Thai Airways saattaa nostaa lisäsyytteitä, jos Wong todettiin vahingoittaneen lentoyhtiön omaisuutta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.