Ukrainalainen mies pidätettiin oleskelun ylittymisestä Phuketin lentokentällä

Phuket -

Ukrainalainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä 114 päivän oleskelun ylittymisestä.

Royal Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (9th) he pidättivät 23-vuotiaan ukrainalaisen miehen lentokentän kansainvälisten lähtöjen terminaalissa. Hänen todettiin jääneen yli 114 päivää. Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen oleskeluajan ylittämisestä.

Phuket Express totesi, että Phuketin maahanmuuttovirasto ei antanut ulkomaalaisesta muita tietoja kuin tiedottamisen tapauksesta yleisesti lehdistölle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.