Kaksi oleskelun ylittävää nigerialaista ja thaimaalainen nainen pidätettiin Phuketin romanssihuijauksessa, myös kokaiinia löytyi

Phuket -

Kaksi oleskeluajan ulkopuolella oleskelevaa nigerialaista miestä, joiden hallussa oli kokaiinia, ja thaimaalainen nainen pidätettiin Thalangissa väitetystä osallisuudesta romanssihuijaukseen.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (8th) he pidättivät etsintäkuulutetun thaimaalaisen epäillyn, joka tunnistettiin vain neiti Kanyanat, 32, asuntoalueelta Thep Krasattrin kaupunginosassa.

Pidätysmääräyksen antoi Samut Prakanin lääninoikeus. Häntä syytetään petoksesta tuomalla vääristynyttä tietoa tietokonejärjestelmään.

Poliisi pidätti talosta myös kaksi nigerialaista miestä. Yhdellä heistä oli 1,401 8 päivää ylijäämässä. Häneltä löydettiin 1,728 grammaa kokaiinia, ja toinen mies oli XNUMX XNUMX vuorokautta ylitettynä.

Nigerialaiset miehet myönsivät kuuluneensa romanssihuijausryhmään, jossa thaimaalaiset naiset saivat avata itselleen tilit. Saatuaan rahaa thaimaalaisilta naisuhreilta he siirsivät rahaa romanssihuijausryhmän johtajalle Nigeriassa. He myivät myös kokaiinia ulkomaalaisille turisteille toiseksi työkseen.

Nigerialaisten epäiltyjen nimiä ei julkistettu Thaimaan tiedotusvälineille.

Kaikki kolme epäiltyä olivat Thaimaan lainvalvontaviranomaisten pidätettyinä lehdistöhetkellä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.