Pääministeri toivottaa kaikille hyvää kuukautista uutta vuotta 2024

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin toivottaa sydämelliset onnittelunsa kuun uudenvuoden johdosta, mikä merkitsee vuoden 2024 alkamista Kiinan kalenterissa.

Hän sanoo: "你好 (Nǐ hǎo), olen Srettha Thavisin, Thaimaan pääministeri. Välitän lämpimät onnitteluni kaikille thaimaalaisille ja kiinalaisille jälkeläisille tänä merkittävänä kiinalaisen uudenvuoden tilaisuudessa.新年快乐, 万事如意 (Xīnnián kuàilè, wànshì rúyì). Olkoon tämä vuosi vauras ja runsas, ja Thaimaan ja Kiinan välillä virtaa jatkuvasti vaurautta, kultaa ja taloudellista toimintaa. Voiko kauppa ja investoinnit menestyä sujuvasti, mikä edistää molempien maiden molemminpuolista hyötyä."

Hän jatkaa: ”Helpottaaksemme saumatonta matkustamista maidemme välillä edistämme viisumivapaan maahantulon politiikkaa, mikä lisää liikkumisen mukavuutta. Thaimaa toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kiinalaiset veljemme ja sisaremme ja varmistaa heidän turvallisuutensa. Pysyköön Thaimaan ja Kiinan välinen kestävä ystävyys, sillä emme ole vain naapureita vaan todellisia sisaruksia."

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.