Phuketin mies pidätettiin väitetystä hotellivaraushuijauksesta

Phuket -

Phuketista kotoisin oleva mies pidätettiin Mae Hong Sonissa, kun hänen väitettiin huijanneen yli 40 uhria ja vahingonkorvauksia noin 800,000 XNUMX bahtia hotellivarauksissa.

Kyberrikospoliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla vain Mr. Sunthornin, 37, Phuketista epäillyn. Hänet pidätettiin Mae Hong Sonissa Pohjois-Thaimaassa. Häntä syytetään petoksesta tuomalla vääristynyttä tietoa tietokonejärjestelmään.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Thaimaan poliisi sai valituksia yli 40 uhrista, joiden vahingot maksoivat yli 800,000 XNUMX bahtia. Sunthornin kerrotaan hallinnoivan monia Facebook-sivuja eri nimillä, mutta hän vältti käyttämästä oikeita hotellinimiä sivuilla.

Sunthornin väitettiin kuitenkin julkaisseen oikeita valokuvia hotelleista ja toimittaneen ne uhreille, jotka ottivat yhteyttä hänen Facebook-sivuillaan. Hän pyysi uhreja tallettamaan rahaa etukäteen varauksenteon yhteydessä. Kun uhrit saapuivat hotelleihinsa, he eivät voineet kirjautua sisään, koska varaukset olivat väärennettyjä.

Sunthorn ei heti julkaissut pyyntöä, mutta pysyi pidätettynä lehdistön ajan

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.