Thaimaan matkailuviranomaisen kuvernööri ilmoitti suunnitelmistaan ​​järjestää World Songkran -festivaali matkailutulojen lisäämiseksi

Kansallinen-

8. helmikuuta 2024 Thapanee Kiatphaibool, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri, antoi lausunnon World Songkran -festivaalin valmistelukokouksesta yhteistyössä kulttuuriministeriön, sisäministeriön ja yksityisen sektorin kanssa. ja asiaankuuluvat virastot. Kokous on tarkoitus pitää ensi viikolla.

Valmistelevassa kokouksessa keskustellaan toimintasuunnitelmista, paikoista ja budjeteista. Thapaneen mukaan World Songkran Festivalin tavoitteena oli tuottaa enemmän tuloja kuin pandemiaa edeltäneellä kaudella 2019.

Bangkokin kohokohtia on suunniteltu olevan Ratchadamnoen Road, Siam Square, ICONSIAM, Asiatique ja Chao Phraya -joki.

Muissa suosituissa turistikohteissa muissa provinsseissa, kuten Pattaya, Phuket, Chiang Mai ja Hat Yai, olisi keskiyön Songkran-teema houkutellakseen ulkomaisia ​​turisteja, erityisesti malesialaisia. Thapaneen mukaan World Songkran -festivaali järjestetään kuitenkin 76 maakunnassa Thaimaassa ja 50 alueella Bangkokissa.

Thapanee lisäsi lisäksi, että World Songkran Festival on toinen suuri matkailutapahtuma kiinalaisen uudenvuoden juhlan jälkeen, ja arviolta 177,000 28,000 kiinalaista turistia vierailee pitkien lomien aikana. Kuitenkin yli 5 2024 kiinalaista turistia vieraili Thaimaassa 2019. helmikuuta XNUMX, mikä oli sama määrä verrattuna vuoteen XNUMX.

Thapaneen tavoitteena oli kasvattaa turistien määrä 100,000 2024 henkilöön päivässä ja vuoden 36.5 loppuun mennessä kokonaisturistien määräksi arvioidaan XNUMX miljoonaa. Tällä hetkellä ulkomaanmatkailumarkkinoiden elpymistä pidetään hyvänä syynä Thaimaan matkailulle ja kotimaan matkailumarkkinoille.

Yhä useampi thaimaalainen osoitti kuitenkin matkustavansa mieluummin lyhyitä matkoja henkilöautoilla. Yksityisen sektorin tulisi seurata trendiä mukauttamalla sekakäyttökonsepti liiketoimintaansa ainutlaatuisella identiteetillä. Esimerkiksi hotellissa on työtila ja ravintola, erityisesti toimituspalveluita varten, Thapanee sanoi.

Lue uusin artikkeli World Songkran -festivaalista, jota juhlitaan 21 päivää huhtikuussa.

Lue pääkirjoituksestamme, mitä tämä tarkoittaa Songkranille pidennetyn ajanjakson kannalta ja tarkoittaako tämä todella 21 päivää vesileikkiä täällä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.