Hallitus edistää Thaimaan rajat ylittävää matkailua viiden ASEAN-maan poikki

LEHDISTÖTIEDOTE:

Hallitus tukee yhteistyön aloittamista ja valmiuksien parantamista kilpailukykyisellä matkailualalla ASEAN-alueella, ottamalla käyttöön yhtenäisen kohdelähestymistavan, joka tunnetaan nimellä "One Destination", ja edistämällä kaksisuuntaista matkailua Cross-Border Tourism Drive -hankkeen kautta, johon Thaimaa osallistuu, Kambodža, Malesia, Laos ja Vietnam.

Aloitteen ajamiseen kuuluu kätevien ja turvallisten reittien tutkiminen, mahdollisten paikallisten matkailukohteiden tutkiminen ja palvelujen varmistaminen itse ajaville matkailijoille reitin varrella.

Edellä mainittujen neljän maan kanssa käytyjen keskustelujen lisäksi hallitus on käynyt vuoropuhelua US-ASEAN Business Councilin (USABC) ja World Travel and Tourism Councilin (WTTC) kanssa Thaimaan ja ASEANin julkisen ja yksityisen sektorin välisestä matkailuyhteistyöstä. . WTTC korostaa laadukkaan matkailun merkitystä määrän ja matkailun kestävän luonteen edelle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.