Kiinalainen turisti jäi kiinni valehtelemaan väitetystä 20,000 XNUMX bahtin moottoripyörän taksinkuljettajan varkaudesta Patongissa

Patong -

Kiinalainen turisti jäi kiinni valehtelemasta väitetystä 20,000 XNUMX bahtin ryöstövarkaudesta Patongin taksimoottoripyörätaksilla, ennen kuin hän myöhemmin tunnusti valheensa poliisille.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiyön jälkeen torstaina (8th) huolestunut kansalainen ilmoitti heille, että kiinalainen turisti oli joutunut väitetyn ryöstövarkauden uhriksi hotellin edessä Phang Mueang Sai Kor Roadilla.

Poliisi saapui paikalle löytääkseen miehen, joka tunnistettiin vain herra Singiksi, 37, Kiinan kansalainen. Hän kertoi poliisille, että epäillyllä oli yllään taksimoottoripyöräilijän tyylinen takki. Epäillyn väitetään ryöstävän häneltä 20,000 XNUMX bahtia ennen kuin hän kiipesi moottoripyörällä.

Poliisi tarkasti CCTV-materiaalia ja löysi lopulta moottoripyörätaksin kuljettajan. Hän kertoi poliisille, etteivät he päässeet sopuun taksimaksusta sen jälkeen, kun hän oli jättänyt kiinalaisen turistin. Sitten he alkoivat riidellä hinnasta ennen kuin taksinkuljettaja lähti. Hän ei napannut turistilta 20,000 XNUMX bahtia.

Myöhemmin kiinalainen turisti myönsi poliisille, ettei kukaan ryöstänyt häneltä 20,000 XNUMX bahtia ja että hän oli esittänyt väitteen "palata" taksinkuljettajalle, koska hän oli vihainen siitä, että taksin hinta oli hänen mielestään liian korkea. Tarkkaa taksihintaa ei kerrottu lehdistölle.

Kiinalainen turisti joutuu nyt todennäköisesti useisiin oikeudellisiin syytteisiin, mukaan lukien mahdolliset kunnianloukkaussyytteet, joihin Thaimaassa liittyy tiukkoja taloudellisia seuraamuksia ja pitkiä mahdollisia vankeusrangaistuksia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.