Brittimies pidätettiin väitetystä rahan vaihtamisesta Phuketissa

Phuket -

Brittimies pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään vaihtaneen väärennettyä rahaa valuutanvaihtopisteessä Phuketissa.

Tiistaina (6th), Sakoon poliisille Thalangissa ilmoitti vaihtopisteen työntekijä Jamjira, 50, että ulkomaalainen mies oli vaihtanut 1,000 37,850 euroa käteisellä XNUMX XNUMX bahtiin käteisellä Sakoon vaihtopisteessä. Myöhemmin hän sai selville, että ulkomaiset setelit olivat väärennettyjä.

Keskiviikkona (7th) poliisi pidätti epäillyn, joka oli vain Tobias, 33, Ison-Britannian kansalainen. Häneltä takavarikoitiin 17,800 682,585 euroa väärennettyä käteistä (5,400 266,992 bahtia), 199,000 XNUMX puntaa aitoa Englannin puntaa (XNUMX XNUMX bahtia) ja aitoa thaimaalaista käteistä (XNUMX XNUMX bahtia).

Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen väärennetyn rahan hallussapidosta. Herra Tobias kiisti syytteet ja sanoi, ettei hän tiennyt, että eurot olivat väärennettyjä, ja hän oli saanut eurot toiselta mieheltä (katso alla). Tobias kertoi poliisille saapuneensa Thaimaahan viime vuoden joulukuussa 2023 ja pidentäneensä oleskeluaan 31. tammikuutast Tämän vuoden.

Helmikuun 1st, hän yöpyi miehen kanssa, jonka nimi oli vain herra Ozeias, 46, Ison-Britannian kansalainen taloyhtiössä Mai Khaossa, Thalangissa. Helmikuun 5th, hän siirsi kryptorahaa 34,900 1.24 Yhdysvaltain dollarin (674,800 miljoonan bahtin) arvosta Mr. Ozeiasille. Hän sai vastineeksi Ozeiasilta euroa käteistä, jonka arvo oli yhteensä noin 1,000 XNUMX bahtia. Hän käytti eurokäteistä käteisen vaihtoon Sakoon vaihtopisteessä. Tobias kertoi myös vaihtaneensa yhteensä XNUMX XNUMX euroa käteistä Kamalan ja Cherng Talayn vaihtopisteissä.

Poliisi havaitsi, että herra Ozeias oli vaihtanut yhteensä 3,000 111,600 euroa väärennettyä käteistä (XNUMX XNUMX bahtia) vaihtopisteissä Tha Chatchain alueella, Thalangissa. Herra Ozeias on kuitenkin jo lähtenyt Thaimaasta, ja Thaimaan poliisi työskentelee Interpolin punaisen hälytyksen parissa saadakseen hänet oikeuden eteen.

Sakoon poliisi tutki edelleen tilannetta ja ryhtyisivätkö Tobiakseen syytteeseen, joka sanoo edelleen, ettei tiennyt, että käteinen oli väärennös.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.