Thaimaa valmistautuu kaikkien aikojen suurimpaan Songkran-festivaaliin Unescon maailmanperintöluetteloon

Kansallinen-

5. helmikuuta 2024 Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong paljasti julkisesti Thaimaan kulttuuriministeriön ilmoituksen World Songkran Festivalista 76 maakunnassa Thaimaassa 1.-21.

Thaimaan kulttuuriministeriö ilmoitti, että he järjestävät tänä vuonna Songkran-festivaalin 1.-21, esitelläkseen thaimaalaisia ​​perinteitä maailmannäyttämöille. Kampanjan tavoitteena oli tehdä tunnetuksi thaimaalaisten perinteiden arvoa ja merkitystä paikallisissa yhteisöissä, Thaimaan hallituksen tiedottaja sanoi.

Thaimaan hallituksen tiedottaja lisäsi, että World Songkran -festivaali ottaisi vastaan ​​saapuvia ulkomaisia ​​turisteja seuraavan kahden kuukauden aikana ja säilyttää myös Thaimaan kansallisperinnön ja identiteetin matkailua tukevana pehmeänä voimana.

Viime aikoina Unesco tunnusti Songkran-festivaalin maailmanperintökohteeksi, ja Thaimaan hallitus pyrki edelleen säilyttämään arvokasta kulttuuriperintöään ja saamaan sen tunnustusta maailmanlaajuisesti, sanoi Thaimaan hallituksen tiedottaja.

Thaimaan hallituksen tiedottaja väitti, että kampanja mahdollisesti piristäisi taloutta ja tuottaisi tuloja Thaimaan paikallisille.

TPN media toteaa, että Thaimaan hallitus oli aiemmin ehdottanut kuukauden mittaista festivaalia, mukaan lukien polarisoivat ja jokseenkin surullisen kuuluisat vesitaistelut, mutta julkinen palaute muokkasi ajatusta, kuten kerroimme täällä.

Varsinaiset juhlapäivät ja viralliset päivät ovat edelleen 13.–15., toteaa TPN, ja pidennettyjen päivien katsotaan edistävän ja tunnustavan festivaalin perinteitä, ei kolmen viikon vesitaisteluja.

Joillakin alueilla, kuten Pattaya 19. huhtikuuta, perinteiset päivämäärät ja tärkein Songkran-päivä ovat edelleen eri päivämäärinä kuin kansallisena juhlapäivänä, ensisijaisesti kotimaan matkailun edistämiseksi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.