Epäilty pidätettiin Phuketissa 10,600 600 Meth-pillerillä ja XNUMX grammalla Crystal Methiä

Phuket -

Epäilty pidätettiin Thalangissa 10,600 600 metamfetamiinipillerillä ja XNUMX grammalla metamfetamiinia.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (6th) he pidättivät herra Dechaphon 'Nayn', 43, Sri Soonthornista, Thalangista. Hänet pidätettiin asuntoalueella Liphon – Hua Harn Roadilla Sri Soonthornissa

Häneltä takavarikoitiin 661.30 grammaa metamfetamiinia ja 10,600 400,000 metamfetamiinipilleriä. Poliisi takavarikoi häneltä myös omaisuutta yhteensä noin XNUMX XNUMX bahtin arvosta.

Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa ja laittomien luokan 1 huumeiden ottamisesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.