Alankomaalainen ratsastaja pidätettiin holtittomasta ajamisesta ja poliisin tottelemattomuudesta Patongissa

Patong -

Hollantilainen ratsastaja pidätettiin huolimattomasta ajamisesta ja poliisien tottelemattomuudesta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he aloittivat aiemmin tällä viikolla laittomien moottoripyöräilijöiden tukahduttamisen, jonka aikana he pidättivät hollantilaisen mieskuljettajan.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen ajamisesta ottamatta huomioon muiden omaisuutta ja henkeä, turvallisuuteen liittyvistä huolenaiheista, poliisien tappelemisesta/estämisestä, poliisin käskyjen noudattamatta jättämisestä ja holtittomasta ajamisesta.

Patongin poliisi ei kuitenkaan paljastanut muita yksityiskohtia ratsastajasta tai tapahtumista ennen hänen pidättämistä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.