Puolalainen mies pidätettiin, kun hänen epäillään varastaneen yli 10,000 XNUMX bahtia ruokaa ja juomaa Phuketin supermarketista

Rawai -

Puolalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet jäi kiinni väitetysti varastamasta ruokaa ja juomia, jotka maksoivat 13,376 XNUMX bahtia supermarketissa Rawaissa, Phuketissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (7th) he pidättivät 49-vuotiaan puolalaisen miehen supermarketissa Rawaissa.

Häneltä takavarikoitiin avokado (119 bahtia), pullo hunajaa (225 bahtia), pullo olutta (119 bahtia), pullo oliiviöljyä (279 bahtia), kaksi pulloa viskiä (9,999 2,099 bahtia ja 254 282 bahtia). , voita (XNUMX bahtia) ja teerasia (XNUMX bahtia).

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta. Hänen nimeään ei kerrottu lehdistölle, eikä hänen väitetyistä toimistaan ​​kerrottu tarkemmin.

Epäilty ei antanut lausuntoa tiedotusvälineille, eikä heti ollut tiedossa, oliko hänellä asianajajaa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.