Laiton ulkomainen matkaopas pidätettiin Phuketin vanhassakaupungissa

Phuket -

Laiton ulkomainen opas pidätettiin Phuketin vanhassakaupungissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (6th) he tarkastivat myymälän Phuketin vanhassakaupungissa saatuaan huolestuneiden kansalaisten ilmoituksen laittomista matkaoppaista.

He pidättivät epäillyn Chang Tingiksi, 31, Soi Rommaneessa. Phuket Express huomautti, että Phuketin turistipoliisi ei paljastanut hänen kansallisuuttaan, vaan sanoi vain, että hän ei ole thaimaalainen.

Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen työskentelystä ilman työlupaa ja laittomasta oppaasta.

Phuket Express huomauttaa, että opas on suojeltu thaimaalainen ammatti, eivätkä ulkomaalaiset voi työskennellä tällä alalla edes työluvalla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.