Thaimaan lentokentät päivittämään kolme alueellista lentoasemaa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan lentokentät (AOT) ottaa haltuunsa kolmen alueellisen lentoaseman toiminnan tämän vuoden kolmannella neljänneksellä, kunnes Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) on myöntänyt julkiset lentoasemaluvat. Lentoasemaministeriöstä siirrettävien Udon Thanin, Buriramin ja Krabin lentokenttien sertifiointien odotetaan valmistuvan vuoden puoliväliin mennessä.

AOT:n hallituksen puheenjohtaja Pol Gen Wisnu Prasatthong-osot sanoi, että organisaatio aikoo aloittaa kehitysprojektit näillä lentoasemilla heti, kun sertifikaatit on saatu. AOT on osoittanut 10.36 miljardin bahtin budjetin näiden tilojen kehittämiseen pyrkien lisäämään niiden kapasiteettia vastaanottaa enemmän matkustajia ja lentoja.

Investointierittely sisältää 6.4 miljardia bahtia Krabin lentoaseman matkustajakapasiteetin kasvattamiseksi 12 miljoonaan vuodessa ja lentotoimintaan 31 matkustajaan tunnissa. Udon Thanin lentokentälle investoidaan 3.5 miljardia bahtia lisätäkseen sen kapasiteettia 6.5 ​​miljoonaan matkustajaan vuosittain ja 20 lennolle tunnissa. Lisäksi Buriramin lentokentälle käytetään 460 miljoonaa bahtia 2.8 miljoonan matkustajan tukemiseen vuodessa ja 25 lentoon tunnissa.

AOT:n presidentti Kerati Kijmanawat totesi, että näiden kolmen lentokentän toiminta AOT:n toimesta helpottaa hallituksen taloudellista vastuuta ja mahdollistaa AOT:n parantamisen ilmailuverkostoa. Tähän sisältyy markkinointikampanjoiden käynnistäminen yhteistyössä lähellä olevien lentoasemien kanssa. Kun toiminnanohjaus on myönnetty, AOT hallinnoi myös näiden lentoasemien kiinteistöjä ja henkilöstöä tavoitteenaan parantaa lentoaseman yleistä toimintaa ja matkustajakokemusta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.