Phuketin suurimmat tarinat kuluneelta viikolta: Useita ulkomaalaisten tapauksia oikeudellisissa ongelmissa ja paljon muuta 

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 29. tammikuuta sunnuntaihin 4. helmikuuta 2024.

  1. Ulkomaalainen kuljettaja joutui oikeustoimiin, kun hän antoi ulkomaalaisten matkustajiensa istua auton ikkunoilla Karonissa.

Ulkomaalainen kuljettaja pahoitteli poliisia ja muita tienkäyttäjiä, jotka olivat huolissaan liikenneturvallisuudesta. Hän on luvannut, ettei matkustajia enää anna istua sellaisilla ikkunoilla.

2. Ulkomaalainen moottoripyöräilijä jäi kiinni yrittäessään katkaista ketjua, joka kiinnitti hänen laittomasti pysäköidyn moottoripyöränsä Phuket Townissa.

Ulkomaalainen ratsastaja katsoi itsensä videolta ja pyysi poliisilta anteeksi ja lupasi olla tekemättä sitä uudelleen. Hän pyysi myös sosiaalisessa mediassa mahdollisuutta olla tulevaisuudessa hyvä turisti, joka noudattaa liikennesääntöjä.

3. Phuketin kansainvälinen lentoasema on selventänyt, kun sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuva kahdesta ulkomaisesta turistista, jotka käyttävät vain uima-asuja.

Kaksi uimapuvussa pukeutunutta ulkomaalaista miespuolista turistia putosivat autosta kansainvälisen terminaalin edessä. He pukeutuivat ylleen ennen varsinaiseen terminaaliin tuloa.

4. Brittiopettaja, jonka väitetään ottaneen alaikäisen huoltajilta ja ahdistelleen häntä Phuketissa monta vuotta sitten, pidätettiin Chiang Maissa.

Vuosina 2014-2015 hän työskenteli opettajana kansainvälisessä koulussa Phuketissa. Hänen väitetään ottavan 16-vuotiaan ulkomaalaisen naisopiskelijan samaan kouluun säädyttömiin tarkoituksiin.

5. Miesten epäillään ahdistelleen ulkomaalaista naisturistia wc:ssä Phuketin linja-autoasemalla.

Tapahtumapaikalla otetuissa CCTV-videoissa näkyy munkki juoksevan wc:hen kuultuaan jonkun huutavan apua.

6. Ryhmän venäläisiä miehiä väitetään uhkaavan venäläistä paria ja vetävän heidät pakettiautoon vastoin tahtoaan yrittääkseen kiristää heiltä 30 miljoonaa bahtia Bitcoineina Phuketissa.

Viisi ulkomaalaista epäiltyä on pidätettynä sen jälkeen, kun heidän epäillään osallistuneen venäläisen pariskunnan kiristysyritykseen kryptovaluuttaa vastaan.

Kaikki viisi ulkomaalaista epäiltyä eivät ole julkaisseet lausuntoja, eivätkä he toistaiseksi ole puhuneet lainvalvontaviranomaisille ollenkaan.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.