Myanmarin mies pidätettiin moottoripyörien varastamisen jälkeen Phuketissa

Phuket -

Myanmarilainen mies pidätettiin Karonissa, kun hän varasti monia moottoripyöriä Phuketissa.

Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (4th) he pidättivät NYINYI HTWE:n, 32, Myanmarin kansalaisen. Hänet pidätettiin Katan kukkulan lähellä. Phuketin provinssin tuomioistuin antoi hänelle pidätysmääräyksen viime vuoden elokuussa 2023 yöllä tehdystä varkaudesta.

Hän myönsi poliisille, että hän oli varastanut monia moottoripyöriä Phuketissa. Hän otti moottoripyörät, joiden avaimet olivat jättäneet virtalukkoon, ja myi sitten varastetut moottoripyörät Phang Ngassa.

Hän pysyi vangittuna lehdistön ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.