Britannian kuningas Charles sai syöpädiagnoosin 75-vuotiaana

LEHDISTÖTIEDOTE:

Syyskuussa 2022 hallitsijaksi noussut Britannian kuningas Charlesilla on diagnosoitu syöpä 75-vuotiaana. Buckinghamin palatsi ilmoitti maanantaina (5. helmikuuta), että hän vetäytyy väliaikaisesti julkisista tehtävistä hoitoon. Huolimatta alustavista huolistaan ​​hänen mahdollisesta vaikutuksestaan ​​hallitsijana, Charles oli hiljaa sopeutunut rooliinsa pitäen kiireisen aikataulun.

Omistautumisestaan ​​ja kovasta työstään tunnettu kuningas Charles on aina noudattanut tiukkaa päivittäistä harjoitusrutiinia ja välttänyt lounasta. Sekä kannattajat että kriitikot ovat tunnustaneet hänen sitoutumisensa. Yksityiskohdat kuninkaallisesta terveydestä ovat yleensä yksityisiä, eikä hänen syöpädiagnoosistaan ​​ollut viitteitä, kun hän esiintyi julkisuudessa sunnuntaina ja osallistui kirkkoon kuningatar Camillan kanssa.

Prinssi Harry, jolla on ollut julkisia erimielisyyksiä kuninkaallisen perheen kanssa, palaa Britanniaan ollakseen isänsä kanssa sairauden aikana.

Kun maailman johtajilta tulee tukiviestejä, tavalliset britit ilmaisevat huolensa ja toivovat kuninkaalle. Charlesin sairaus on herättänyt tunteita erityisesti niiden keskuudessa, jotka kasvoivat kuningatar Elisabetin hallituskaudella, ja monet muistavat häntä lämmöllä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.