Ainakin 67 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui Phang Nga Beachillä

Phang Nga -

Ainakin 67 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui rannalla ja lähti takaisin mereen Thaimaan Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että viime viikonloppuna ainakin 67 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui pesästä Khao Lampi Hat Thai Mueangin kansallispuiston alueella. Kilpikonnapojat ryntäsivät uuteen kotiinsa meressä. Nahkakilpikonnaemo oli muninut 58 päivää sitten.

DMCR sanoi, että heidän äitinsä löydettiin traagisesti kuolleena kietoutunut kalaverkkoon kilpikonnan ympärillä, jonka puiston viranomaiset uskovat olevan kuolinsyy.

Related:

Thai Mueangin alueella rannalta löytyi valtava nahkaselkäinen merikilpikonna, joka löydettiin kuolleena kalaverkkoon sotkeutuneena, ja sen sisällä oli 136 munintamatonta munaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.