Phuket ja Samui odottavat turistien nousua kuuuuden vuoden aikana

LEHDISTÖTIEDOTE:

Phuketin kansainvälinen lentoasema valmistautuu turistien tulvaan Lunar New Year -festivaalin aikana, ja sinne odotetaan saapuvan keskimäärin 49,000 16 päivittäin helmikuun XNUMX. päivään asti.

Lentokentän johtajan Monchai Tanodin mukaan 13 päivän aikana vierailee arviolta 640,000 430,000 kävijää, joista 3,915 2,298 kansainvälistä turistia. Lentokentälle on suunniteltu 1,617 XNUMX lentoa, joista XNUMX XNUMX kansainvälistä ja XNUMX XNUMX kotimaan lentoa. Lentoasema on sittemmin tehostanut toimiaan varmistaakseen tehokkaan ja turvallisen toiminnan, mukaan lukien entistä reaaliaikaisemmat matkustajien seurantajärjestelmät ja itsepalvelukioskiin nopeampaa lähtöselvitystä varten.

Tilaa on myös koristeltu juhlakoristeilla kuun uudenvuoden kunniaksi, ja se järjestää erityisiä aktiviteetteja ja jakaa matkamuistoja vierailijoille 8. helmikuuta. Monchai neuvoi lähteviä matkustajia saapumaan lentokentälle kaksi tai kolme tuntia ennen lähtöä, ja suositteli "SAWASDEE by AOT" -sovellus tai lentokentän yhteystietokeskus lentotietojen saamiseksi.

Lisäksi Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ennakoi Koh Samuille vierailevien kiinalaisten matkailijoiden määrän lisääntyvän viisumivapausjärjestelmän ja kiinalaisen uudenvuoden juhlien tukemana. TAT:n Koh Samuin johtaja Kanokkittika Kritwuthikorn korosti viisumivapauspolitiikan myönteistä vaikutusta paikalliseen matkailuun ja pani merkille suoran lennon saapumisesta Kiinasta 138 lomailijan kanssa 1. helmikuuta. Bangkok Airways lisää suoria lentoja Chongqingista ja Chengdusta Koh Samuille. neljä kertaa viikossa saarelle odotetaan tässä kuussa vähintään 5,000 XNUMX kiinalaista turistia.

Koh Samuin vetovoimaa kiinalaisille matkailijoille vahvistaa sen asema neljänneksi haetuimpana kohteena CTrip-matkatoimistoalustalla Bangkokin, Phuketin ja Chiang Main jälkeen. Tämä suosio johtuu osittain Koh Samuin matkailuyhdistyksen myynninedistämistoimista sekä paikallisten ja kiinalaisten matkailualan toimijoiden yhteistyöstä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.