Kaksi ihmistä loukkaantui Phuketin lava-autokolarissa

KUVA: Kusoldharm Rescue Foundation

Phuket -

Kaksi loukkaantunutta jäi kiinni lava-auton törmättyä Rasadassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta perjantaina (2nd) Chalerm Phrakiet Rama 9 Roadilla (Bypass Road) Rassadassa, Mueang Phuketissa.

Ensiapuhenkilöstö saapui paikalle ja löysi tien varrelta vaurioituneen lava-auton, jonka mieskuljettaja oli edelleen jumissa ohjaamossa. Hänen vapauttamisessaan kesti noin 25 minuuttia ja lisäksi hänen naismatkustajansa oli murtanut molemmat jalat. He molemmat vietiin paikalliseen sairaalaan.

Silminnäkijät kertoivat The Phuket Expressille, että lava-auton kuljettaja ajoi suurella nopeudella, ennen kuin menetti hallinnan ja kiertyi tien reunaan.

Lehdistöaikaan mennessä onnettomuuden tarkka syy oli vielä viranomaisten tutkinnassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.