Thaimaa valmistautuu suuriin kiinalaisen uudenvuoden juhliin ja toivoo lisäävänsä matkailua

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa toivottaa turisteja tervetulleeksi kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi mahtavilla juhlilla eri puolilla kansakuntaa, erityisesti Bangkokin Chinatownissa, jossa juhlia on tarkoitus juhlistaa lohikäärmeen vuotta.

Tapahtuman, jota kuvataan sekoitus perinteistä kiinalaista kulttuuria ja thaimaalaista tyyliä, odotetaan houkuttelevan suuria väkeä erilaisilla aktiviteetteilla, esityksillä ja paikallisilla erikoisuuksilla. Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT), paikallisten yritysten ja lainvalvontaviranomaisten tuella järjestetyn juhlan odotetaan tarjoavan iloisen ja turvallisen kokemuksen sekä paikallisille että vierailijoille, ja päivystys on noin 1,200 XNUMX poliisia.

25. kiinalaisen uudenvuoden juhla Chinatownissa on suunniteltu 10. ja 11. helmikuuta, ja hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhorn avaa viralliset avajaisseremoniat. Kohokohtia ovat perinteiset lohikäärme- ja leijonatanssit ja kulttuuriesitykset Kiinan Xinjiangin autonomisesta alueesta ja Fujianin maakunnasta. Myös muut Thaimaan tärkeimmät kohteet, kuten Nakhon Sawan, Ratchaburi, Songkhla, Suphan Buri ja Chiang Mai, isännöivät tapahtumia juhlimaan tätä tilaisuutta.

TAT odottaa, että juhlat houkuttelevat yli 3 miljoonaa thaimaalaista ja kansainvälistä matkailijaa, mikä tuo merkittäviä tuloja. Matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol pani merkille Kiinasta, Hongkongista ja Taiwanista tulevien matkailijoiden määrän kasvun, mikä johtuu Thaimaan viisumivapauspolitiikasta ja parantuneesta lentojen saatavuudesta.

Kiinalaisten matkailijoiden virtaa tukevat tiedot Alipay+:sta ja Ctrip.com, mikä osoittaa suurta kiinnostusta vierailla Thaimaassa kuuuuden vuoden aikana. Agodan raportti vahvistaa entisestään Thaimaan suosiota lomakauden kansainvälisenä kaupunkikohteena.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.