Kuusitoista pelaajaa pidätettiin Thalangissa

Thalang –

Kuusitoista pelaajaa pidätettiin paikallisessa uhkapeliluolassa Thalangin alueella.

Alueen 8 poliisin ja Thalangin poliisin ryhmä teki ratsian paikalliseen uhkapelipesään Pa Klokin seutukunnan talossa perjantai-iltana (2. helmikuuta). Kuusitoista paikallista pelaajaa pidätettiin monien paikallisten uhkapelitarvikkeiden kanssa (kutsutaan paikallisten murteiden mukaan katkaravuksi). Ryhmältä takavarikoitiin uhkapeliesineitä ja 18,510 XNUMX bahtia käteistä.

Ryhmä vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen osallistumisesta laittomaan uhkapeliin. Yhtä ryhmän jäsentä, joka tunnistettiin vain Mr. Monpriyaksi, 53, syytetään laittomasta rahapelilaitoksesta, ja lisäksi rouva Malaiphonia, 49, syytetään laittomien uhkapelien johtamisesta.

Tämä jatkaa sitä, mikä näyttää olevan viimeaikainen trendi uhkapelien tukahduttamisessa Phuketissa, kuten ilmoitimme aiemmin täällä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.