Ponnisteluja tehostettiin thainyrkkeilyn parantamiseksi maailmanlaajuisesti

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministerin neuvonantaja ja urheiluteollisuuden edistämisen alakomitean puheenjohtaja Pimol Srivikorn on raportoinut, että thai-nyrkkeilyn tehostaminen maan pehmeän voiman myötä etenee hyvin.

Hän totesi, että thai-nyrkkeilyohjaajien tasoa on pyritty nostamaan koulutuksen ja testauksen avulla, luomalla kansainväliset kriteerit, jotta thai-nyrkkeilyohjaajat voivat opettaa ulkomailla ja tuottaa tuloja, mikä lisää arvoa thai-nyrkkeilyhenkilöstölle.

Pääministerin neuvonantaja ilmoitti lisäksi, että Thaimaan urheiluviranomainen (SAT) käynnistää maaliskuuhun mennessä standardoidumpia testauskeskuksia, jotka pystyvät myöntämään thai-nyrkkeilyohjaajille laatusertifikaatteja valtion puolesta.

Sertifioinnin varmentaa Boxing Sportin hallitus, SAT, matkailu- ja urheiluministeriö, osaamisen kehittämisosasto ja työministeriö. Nämä keskukset pyrkivät tuottamaan päteviä Muay Thai -ohjaajia, ja ne jaetaan viiteen maakuntaan, jotka kattavat koko maan, mukaan lukien Chiang Mai, Songkhla, Nakhon Ratchasima, Chonburi ja Bangkok.

Lisäksi Pimol mainitsi keskitetyn koordinointikeskuksen perustamisen helpottamaan yhteyksiä ulkomaille työhön pyrkivien thai-nyrkkeilyohjaajien, thai-nyrkkeilyn oppimisesta kiinnostuneiden ulkomaalaisten ja thainyrkkeilyohjaajien opetukseen palkkaamisesta kiinnostuneiden välillä.

Lisäksi thai-nyrkkeilyn pehmeän voiman edistämiseksi järjestetään tunteja, joissa kuuluisat thai-nyrkkeilijät esittelevät ja opettavat erilaisia ​​tekniikoita yhden päivän lyhyillä kursseilla alkaen Euroopasta ja Lähi-idästä.

Pimol totesi myös, että huhtikuussa kahdeksan sertifioitua thai-nyrkkeilyn ohjaajaa, sekä miehiä että naisia, lähetetään opettamaan thai-nyrkkeilyä Saudi-Arabian armeijan ja kansallisen nyrkkeilyurheilijoille Thaimaan Riadin suurlähetystön kautta tehdystä pyynnöstä. Jokainen ohjaaja ansaitsee 80,000 120,000 - XNUMX XNUMX bahtia kuukaudessa kokemuksestaan ​​ja saavutuksistaan ​​riippuen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.