PÄIVITYS: Viisi ulkomaalaista epäiltyä, joiden väitetään yrittäneen kiristää venäläisiä Phuketissa pidätettynä

Phuket -

Viisi ulkomaalaista epäiltyä on pidätettynä sen jälkeen, kun heidän epäillään osallistuneen venäläisen pariskunnan kiristysyritykseen kryptovaluuttaa vastaan.

Edellinen tarinamme

Ryhmän venäläisiä miehiä väitetään uhkaavan venäläistä paria ja vetävän heidät pakettiautoon vastoin tahtoaan yrittääkseen kiristää heiltä 30 miljoonaa bahtia Bitcoineina Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että viisi ulkomaalaista miespuolista epäiltyä on nyt pidätettynä. Kaksi heistä jäi kiinni Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Poliisi nimesi vain viimeksi pidätetyn epäillyn herra Alaniksi. Poliisi löysi hänen maastoautostaan ​​veitsen ja sakset. Associated Thai Press on raportoinut, että hän on se, joka määräsi kiristysyrityksen venäläisparia vastaan. Hänet jäi kiinni hierontaliikkeestä Patongissa.

Kaikki viisi ulkomaalaista epäiltyä eivät ole julkaisseet lausuntoja, eivätkä he toistaiseksi ole puhuneet lainvalvontaviranomaisille ollenkaan. Poliisi kerää lisää todisteita voidakseen vaatia lisätoimia epäiltyjen osalta.

Ei ollut tiedossa, oliko kenelläkään epäillyistä välitöntä oikeudellista edustajaa tai etsivätkö he asianajajaa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.