Kaksi ihmistä pidätettiin 110 sähkösavukkeella ja 14,000 XNUMX laittomalla savukkeella Phuket Townissa

Phuket -

Kaksi epäiltyä pidätettiin liikkeessä Phuket Townissa, jossa oli 110 sähkösavuketta ja 4,000 XNUMX laatikkoa laittomia savukkeita.

Phuketin kaupungin aluetoimiston tiimi tarkasti pienen liikkeen Talad Yain osa-alueella torstaina (2. helmikuuta). Tarkastus tehtiin sen jälkeen, kun he saivat huolestuneilta kansalaisilta useita valituksia siitä, että myymälässä myydään laittomia tavaroita. Phuketin osavaltion tuomioistuin antoi liikkeelle etsintämääräyksen.

Myymälän edestä pressun alta virkamiehet löysivät vain kissanruokaa ja juomavettä. Syvemmälle liikkeen sisään oli kuitenkin piilotettu 110 sähkösavuketta ja 4,001 XNUMX laatikkoa laittomia savukkeita. Kaupan omistaja ja kassa otettiin kiinni, mutta viranomaiset eivät paljastaneet henkilötietojaan lehdistölle.

Kaksi epäiltyä vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen maksamattomien veroesineiden laittomasta hallussapidosta, maksamattomien verotarvikkeiden myynnistä, maksamattomien veroerien piilottamisesta ja laittomien sähkösavukkeiden myynnistä.

Phuket Express totesi, että tämä on sama kauppa, johon tehtiin ratsioita monta kertaa viime vuodesta, ennen kuin ne avattiin uudelleen ja uudelleen. Phuket City District Officen henkilökunnan mukaan kauppa oli äskettäin yrittänyt sijoittaa kissanruokaa ja vettä tapahtumapaikan etuosaan hämmentääkseen viranomaisia, mutta se ei toiminut.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.