Kaksikymmentäyksi uhkapeluria pidätettiin Phuketissa kukkotaistelussa pelaamisesta

Phuket -

21 ihmistä pidätettiin Rassadassa, kun heidät löydettiin katsomasta kukkotaisteluohjelmaa ja pelaamasta uhkapelejä.

Phuketin kaupungin aluetoimiston hallintovirkailijat kertoivat Phuket Expressille, että he ja Phuketin kaupungin poliisi pidättivät aiemmin tällä viikolla 21 epäiltyä talossa Rasadan osa-alueella Mueang Phuketissa.

Heidät löydettiin katsomassa kukkotaistelua televisiosta ja pelaamasta uhkapelejä. Heidät vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle. Heitä syytetään laittomaan uhkapeliin osallistumisesta (kukotappelu television välityksellä).

Phuket Express huomauttaa, että Thaimaassa on eräitä maailman tiukimmista uhkapelaamista koskevista laeista ja jopa yksityiset kotipelaamiset ovat kukkotappelut kuitenkin laillisia Thaimaassa ja sitä pidetään kulttuuriperintönä huolimatta useista eri eläinoikeusjärjestöjen yrityksistä, joista suurin osa on länsimaisista kansalaisjärjestöistä kieltääkseen tämän käytännön.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.