Ratsastaja kuoli moottoripyöräonnettomuuden jälkeen Kathussa

Kathu -

Moottoripyöräilijä julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi kaarteessa Kathussa.

Kathun poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta torstaiaamuna (1st) klo 5 Wichit Songkram Roadilla Kathun temppelin edessä.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen Trangista kotoisin olevan Sutthisak Ketkhaon, 33, ruumiin tieltä, jolla oli vakavia päävammoja ja veren peitossa. Hänen vaurioitunut moottoripyöränsä löydettiin lähistöltä.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että moottoripyöräilijä ajoi suurella nopeudella ennen kuin menetti hallinnan kaarteessa. Hänen päänsä oli törmännyt tien päälle, eikä hän ollut käyttänyt moottoripyöräkypärää.

Poliisi tutkii lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.