Naispuolinen ulkomaalainen turisti on väitetysti miehen ahdistelman Phuketin linja-autoaseman wc:ssä – video

Phuket -

Miesten epäillään ahdistelleen ulkomaalaista naisturistia wc:ssä Phuketin linja-autoasemalla.

Laupias samarialainen ilmoitti Phuketin kaupungin poliisille tapahtumasta kello 5 keskiviikkona (00. tammikuuta).st) uudessa Phuketin bussiterminaalissa Thep Krasattri Roadilla Mueang Phuketin Rassadan osa-alueella.

Poliisi saapui paikalle löytääkseen tuntemattoman laupiaan samarialaisen. Ulkomaalainen turisti oli pyytänyt häneltä apua. Turisti kertoi, että mies oli mennyt naisten wc:hen ja yrittänyt ahdistella häntä.

Tapahtumapaikalla otetuissa CCTV-videoissa näkyy munkki juoksevan wc:hen kuultuaan jonkun huutavan apua. Mies, jolla oli pyyhe, tuli ulos ennen kuin tuntematon ulkomaalainen naisturisti juoksi ulos.

Poliisi kertoi, että mies oli linja-autoyhtiön henkilökunnan jäsen ja häntä etsitään. Munkki ja turisti eivät kuitenkaan olleet paikalla poliisin saapuessa paikalle. Turisti oli tiettävästi jo lähtenyt matkalla Phan Nganin saarelle Surat Thanissa, mutta poliisi yritti jäljittää häntä puhuakseen hänen kanssaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.