Brittiopettaja, joka väitetysti vei alaikäisen pois ja ahdisteli häntä Phuketissa, pidätettiin Chiang Maissa

Thaimaa -

Brittiopettaja, jonka väitetään ottaneen alaikäisen huoltajilta ja ahdistelleen häntä Phuketissa monta vuotta sitten, pidätettiin Chiang Maissa.

Immigration Bureau kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät tällä viikolla Mr. Taylorin (alias), 38, Ison-Britannian kansalaisen Mueang Chiang Main alueella. Phuketin provinssin tuomioistuin oli antanut pidätysmääräyksen viime kuussa 12. tammikuutath.

Häntä syytetään yli 15-vuotiaan mutta enintään 18-vuotiaan alaikäisen ottamisesta pois vanhemmiltaan tai huoltajaltaan ilman asianmukaista syytä säädyttömiin tarkoituksiin. Hänet vietiin takaisin Chalongin poliisiasemalle Phuketiin.

Pidätys tapahtui vuosien 2014-2015 jälkeen, jolloin Thaimaassa asunut Taylor työskenteli opettajana kansainvälisessä koulussa Phuketissa. Hänen väitettiin vetävän 16-vuotiaan ulkomaalaisen naisopiskelijan samassa koulussa säädyttömiin tarkoituksiin Chalongissa sijaitsevaan taloon kahdesti 6. joulukuuta.th, 2014 ja huhtikuussa 2015 yöaikaan.

Kun tytön vanhemmat ja koulu saivat tietää, he irtisanoivat hänen sopimuksensa opettaakseen koulussa. Hänen vanhempansa tekivät myös ilmoituksen Chalongin poliisille. Mr. Taylor oli oleskellut Chiang Maissa vuodesta 2016 ennen kuin hänet pidätettiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.