Suvarnabhumin lentoasema odottaa matkustajaliikenteen lisääntyvän kiinalaisen uudenvuoden aikana

LEHDISTÖTIEDOTE:

Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema odottaa yhteensä 2.36 miljoonaa matkustajaa matkustavan lentokentän läpi kiinalaisen uudenvuoden festivaalin aikana 4.-16. helmikuuta, keskimäärin noin 182,000 XNUMX ihmistä päivässä.

Lentoasema arvioi, että tämä sisältää 1.94 miljoonaa kansainvälistä matkustajaa, sekä saapuvia että lähteviä, ja noin 417,000 32.73 kotimaista matkustajaa, mikä merkitsee XNUMX % kasvua edellisvuoden festivaaleista.

Lentokenttä odottaa myös lähes 13,000 990 lentoa tänä aikana, keskimäärin 19.99 lentoa päivässä, mikä on 10 % enemmän kuin edellisenä kiinalaisena uudenvuoden. Tämä sisältää 226 lentoyhtiötä, jotka pyytävät lisälentoja ja tilauslentopalveluja, yhteensä XNUMX lentoa.

Kolme eniten lisälentoja, sekä saapuvia että lähteviä lentoja, ovat Bangkok Airways 73 lennolla, Thai Vietjet 42 lennolla ja Shanghai Airlines 26 lennolla. Kasvua edellisvuodesta oli 91.53 %.

Lisäksi Suvarnabhumin lentoasema toteuttaa liikenneministeriön politiikkaa matkustamisen helpottamiseksi kiinalaisen uudenvuoden aikana. Tämä sisältää kiinan kielen tulkkien valmistelemisen tukemaan valtion virastoja tai lentoyhtiöitä pyynnöstä, koordinointia myymälä- ja ravintolatoimijoiden kanssa kiinankielisten kylttien luomiseksi kiinalaisten matkustajien palvelun käytön helpottamiseksi ja matkustajien helpotuksen maksimaalisen tehokkuuden varmistamisen.

Lentoasema kannustaa matkustajia myös käyttämään automatisoitua lähtöselvitysjärjestelmää ja automatisoitua matkatavaroiden luovutusjärjestelmää, mikä tarjoaa matkustajille vaihtoehdon lähtöselvitykseen ja matkatavaroiden lastaamiseen odottamatta lentoyhtiöiden tiskillä.

Lisäksi matkustajia kehotetaan tutustumaan SAWASDEE by AOT -mobiilisovellukseen, jonka avulla matkustajat voivat helposti suunnitella matkansa ja käyttää erilaisia ​​lentoasemapalveluita mukavuuden ja nopeuden lisäämiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.