Phuketin tila-auton kuljettaja korkealla Methillä törmäsi viiteen autoon ja neljään moottoripyörään

Phuket -

Päihtynyt kuljettaja törmäsi tila-autolla viiteen henkilöautoon ja neljään moottoripyörään Karonissa. Hän yritti kiihdyttää vauhtia, mutta törmäsi sähköpylvääseen.

Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta tiistaina klo 6 (30. tammikuuta).th) Patak-tiellä Karonissa. He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen viisi vaurioitunutta autoa ja neljä vaurioitunutta moottoripyörää. Neljä ihmistä loukkaantui lievästi.

Poliisi pysäytti törmätyn tila-autotaksin kuljettajan hotellin edessä Karonissa. Tila-auto oli törmännyt sähköpylvääseen. Poliisi tunnisti tila-auton kuljettajaksi Russalan Jitlangin, 30. Tila-auton sisältä löytyi myös metamfetamiinipilleri. Hän myönsi poliisille ottaneensa aamulla yhden metamfetamiinipillerin.

Tila-autossa ei ollut matkustajia, koska heidät oli jo jätetty hotelliin. Tila-auto törmäsi ajoneuvoon ennen kuin yritti paeta ja törmäsi sitten toiseen ajoneuvoon.

Kuljettaja vietiin Karonin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeen laittomasta hallussapidosta ja ajamisesta metamfetamiinipillerien ottamisen jälkeen. Phuketin maaliikennevirasto ei ole vielä ilmoittanut, ryhdytäänkö tila-auton kuljettajaa vastaan ​​oikeustoimiin.

Samanlaisia ​​tarinoita:

Tha Chatchain poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin klo 9 perjantaiaamuna (00. tammikuuta).th).

Päihtyneeltä tila-auton kuljettajalta, joka myönsi ottaneensa metamfetamiinipillereitä ja ajaneensa renkaan rikkoutuessa aiheuttaen kipinöitä etupyörästä Thalangissa, ajokortti on otettu pois.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.