Nahkaselkäinen merikilpikonna munii rannalla Phang Ngassa

Phang Nga -

Nahkakilpikonnaäiti munii rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (30. tammikuuta)th) paikallinen löysi nahkakilpikonnaemon, joka munii Tha Rain rannalta Na Toein osa-alueella.

DMCR löysi munia pesän sisältä, mutta kananmunien lukumäärää ei tiedotettu lehdistön aikana. He tekivät väliaikaisen aidan, jotta muut eläimet eivät häiritsisi munia. Merivesi ei vaikuttanut alueelle. DMCR:n mukaan merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.