Ulkomaalainen ratsastaja yrittää katkaista ketjun laittomasti pysäköidyn moottoripyörän turvaamiseksi Phuketissa – Video

Phuket -

Ulkomaalainen moottoripyöräilijä jäi kiinni yrittäessään katkaista ketjua, joka kiinnitti hänen laittomasti pysäköidyn moottoripyöränsä Phuket Townissa.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (30th), että tapaus sattui 23. tammikuutard mutta se levisi sosiaalisessa mediassa tällä viikolla. Huolestunut kansalainen tallensi videon, jossa ulkomaalainen ratsastaja yritti katkaista ketjun, joka lukitsi hänen moottoripyöränsä pyörän pysäköitynä valko-punaiselle pysäköintikiellolle.

Phuketin kaupungin liikennepoliisi saapui nopeasti paikalle. Poliisi pyysi ulkomaalaista ratsastajaa lopettamaan ketjun katkaisemisen, mutta hän jatkoi niin. Oli epäselvää, olisiko hän kyennyt saamaan ketjun kokonaan irti moottoripyörästä, mutta myöhemmin video näytti osoittavan, että hän onnistui.

Tammikuussa 24th, ulkomaalainen ratsastaja kutsuttiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle. Hän sai sakon pysäköimisestä pysäköintikiellolle. Poliisi ei kuitenkaan paljastanut ulkomaalaisen ratsastajan henkilötietoja.

Ulkomaalainen ratsastaja katsoi itsensä videolta ja pyysi poliisilta anteeksi ja lupasi olla tekemättä sitä uudelleen. Hän pyysi myös sosiaalisessa mediassa mahdollisuutta olla tulevaisuudessa hyvä turisti, joka noudattaa liikennesääntöjä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.