Ulkomaalaiselle kuljettajalle sakkoja sen jälkeen, kun virusvideo näyttää matkustajia istumassa auton ikkunoissa Karonissa

Karon –

Ulkomaalainen kuljettaja joutui oikeustoimiin, kun hän antoi ulkomaalaisten matkustajiensa istua auton ikkunoilla Karonissa.

Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että videoleike oli levinnyt sosiaalisessa mediassa aiemmin tällä viikolla. Karonin liikennepoliisi sai laupiaasta samarialaiselta ilmoituksen, että ulkomaalaisia ​​löydettiin istumasta auton ikkunoista auton liikkuessa tiistaina (30.)th).

Lopulta he löysivät auton ja tuntemattoman ulkomaalaisen mieskuljettajan. Kuljettaja sai sakon, mutta poliisi ei tarkentanut syytettä tai sakon määrää.

Ulkomaalainen kuljettaja pahoitteli poliisia ja muita tienkäyttäjiä, jotka olivat huolissaan liikenneturvallisuudesta. Hän on luvannut, ettei matkustajia enää anna istua sellaisilla ikkunoilla.

Video: Donvan Patong

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.