Kaksi epäiltyä pidätettiin Thalangissa 3,430 XNUMX meth-pillerillä

Thalang –

Kaksi epäiltyä pidätettiin 3,430 642 metamfetamiinipillereillä ja XNUMX grammalla metamfetamiinia.

Rajavartiopoliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät viime viikonloppuna kaksi epäiltyä, jotka tunnistettiin vain Mr. Jaran "Eak", 40 Thalangista ja herra Bamroong "Long", 40 Buriramista. Heidät pidätettiin lähellä laguunia Sri Soonthornin osa-alueella.

Heiltä takavarikoitiin 3,430 642 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia. Osa huumeista löydettiin maahan hautautuneena.

Heidät vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.