Thaimaan poliisi varoittaa perävaunun alla ajavia moottoripyöräilijöitä Thalangissa – Video

Thalang –

Liikennepoliisi varoitti holtittomia moottoripyöräilijöitä, jotka ajoivat perävaunun alle Cherng Talayssa.

Cherng Talayn liikennepoliisi kertoi Phuket Expressille tapauksesta, joka tapahtui aiemmin tällä viikolla Cherng Talay -risteyksessä, jossa perävaunuauto kuljetti betonipylväitä ja kulki keltaisen valon läpi.

Kun valo muuttui punaiseksi, perävaunu, erittäin pitkä ajoneuvo oli juuttunut risteyksen liikennevaloihin ja perävaunu oli nyt tukkimassa liikennettä. Kaksi tuntematonta moottoripyöräilijää, jotka näyttivät olevan kiireessä ja odottaneet lähtöä, kun valot muuttuivat vihreäksi, päättivät ajaa perävaunun alle.

Thaimaan liikennepoliisi näki tapahtuman ennen kuin esti muita moottoripyöräilijöitä tekemästä samaa, mikä on erittäin vaarallista. He varoittivat thaimaalaisia ​​kuljettajia eri puolilla Thaimaata, että tällainen käytös oli vaarallista ja vastuutonta, ja toivoivat, ettei mitään tällaista toistuisi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.