Sianlihaa hajallaan tiellä neljän auton törmäyksen jälkeen Thalangissa

Thalang –

Sianliha löydettiin hajallaan tieltä, kun neljä autoa törmäsi Thalangin alueella.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta maanantaina (10.) kello 00 Thep Krasattrin päätiellä Thep Krasattrin seutukunnassa. He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaksi vaurioitunutta pakettiautoa, sedanin ja tila-auton. Sianlihaa löydettiin hajallaan tieltä.

Yksi lava-auton kuljettajista, jota ei tunnistettu lehdistölle, kertoi Thalangin poliisille ajavansa pohjoiseen suuntautuvaa kaistaa. Hän oli vaihtamassa vasemmalta oikealle, mutta lähellä oli toinen ajoneuvo. Sitten hän yhtäkkiä menetti lava-autonsa hallinnan ennen kuin törmäsi samaan suuntaan kulkevaan sedaniin.

Hänen lava-autonsa ylitti keskusvarannon ennen kuin se törmäsi toiseen sianlihaa ja tila-autoa kuljettavaan lava-autoon etelään suuntautuvalla kaistalla. Tila-autossa olleet neljä matkustajaa sekä kaksi muuta kuljettajaa loukkaantuivat lievästi.

Thalangin poliisi jatkaa tutkintaa uusien oikeustoimien varalta, eikä se ole julkistanut kenenkään asianosaisten nimiä toistaiseksi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.